BAKGRUND

Vad gör man när vägen man färdas plötsligt tar slut?

"Året var 1980 – långt innan ord som utbrändhet och ”gå in i väggen” låg i var mans mun – och jag hade hamnat i en livskris. Jag studerade då redan sociologi och psykologi och så småningom blev mitt sökande en livsuppgift – att bättre förstå vad det handlade om egentligen.

1992 startade jag TÄNK OM där jag sedan dess bedriver kursverksamhet i personlig utveckling – för det var ju utveckling det hela handlade om.


Foto på Marianne

Jag hade helt enkelt kommit till en punkt i livet där det var dags att ta ett rejält utvecklingskliv. Det betydde inte att det varit något fel på mitt dittillsvarande liv, endast att jag hade vuxit ur mina egna föreställningar och behövde hitta ett nytt förhållningssätt. Vidga mitt medvetande helt enkelt. Jag hade hamnat i en existentiell kris, där min världsbild rämnat och – förstod jag långt senare – måste få göra det.

Jag har även skrivit boken Sagan om sanningen med
underrubriken En sammanhängande värld."

Boken finns sedan 2012 även i engelsk översättning
– the Tale of the Truth – an interconnected world.
Båda utgåvorna finns också som e-böcker.

Läs mer om boken här.

Marianne Hallberg är licensierad mental tränare och ICC Coach (Licensierad Mental Coach) samt Mindfulness Practitioner, utbildad vid Skandinaviska Ledarhögskolan.
Marianne har även studerat sociologi och psykologi vid Stockholms Universitet och genomgått kurser i psykosyntes.